Dah lama aku tak dengar perkataan ni.. Semenjak… *cough* peristiwa silam 😛

More Stalk, Less Talk

Semalam aku ada la add sorang budak ni kat fesbuk. Aku tengok kat profile info ada tulis “kecantikan adalah hak milik tiap insan”. Ingat add gatal nak gak kasi ayat yang aku duk slalu bagi kat budak2 yang tengah down tu; All human are equally beautiful, the differs are only in the eyes that perceived.. Ke ape kan. Bukan apa, tengok gambar dia cun semacam, ingat amik gambar artis mana la.. Bajet nak low profile taknak letak gambar sendiri (ceh aku pun sama pui pui) kan.. Sekali sekali skali pas add.. demm rupanya gambar dia betol diu.. Siot, cute gile. Stunning, simply stunning. Oh sampai situ je cerita kali ni.. Har har har har!

Hiasan semata2, dicuri dari Google ;D

Eh wei belum lagi la! Aku hempuk gak kang. Ni nak cite.. 2 hari lagi Ubuntu 11.04 keluar. Hah dah nak keluar dah ni. Sikit je lagi. Nak recap balik beberapa tahun ni apa yang aku buat n camne aku leh terjatuh hati kat penguin come ni (siyes comel, kalo korang dengar dia gelak mesti jatuh hati gak)

More

Advertisements