Plup plap plup plap.. Tenggelam timbul.

Hehe.. Well, PSM dah habis. Timbul balik la aku. Maka, tamatlah tempoh pengajian selama 4 tahun kat UTM. Betui betui ambik 4 tahun wo.. 8 Semester – termasuk extend. Wakakaka..

Tesis Siap

Sebenarnya aku dapat free satu, Terima Kasih kat supervisor sebab baik hati bagi salinan dia..

Siap Tesis

 

Jangan pandang belakang.. Aku tau bilik aku kapal kene tembak

Oit! Belum habis lagi la. Sem depan, semester pendek aku datang balik. Sayang nya aku kat UTM. Hohoho..

Tipu jer. Ada kerja dengan lecturer, tolong buat projek Android app selama 2 bulan. Intense wor, buat projek dari zero from ground. Budak budak first year yang takde pengalaman programming, nak aku guide diorang. Peh.. Usaha lebih kali ni. Yet again.

Hohoho. Ingatkan tak minat programming. Itu la, benda yang kita tak minat tu la kita end up doing. Harap aku tak la. Aku nak jadi benda lain! Transform! Henshin!

Ngeh, INI ENTRY BUKAN PASAL LINUX

Advertisements