I was sent to outer space
To find another happy place
Now I'm left here all alone
Million miles away from home

Floating through the galaxy
All the stars in front of me
Now I'm left here all alone
Million miles away from home

(Lirik diatas tiada kene mengena dengan post nim… Kalo ada pun sikit jela.. Skiiitt je)

Golek-golek, guling-guling, baring-baring, peluk-peluk, aku rasa tak sabar nak balik rumah. Jauh pemandangan luas pengalaman, sakit penglihatan, penat badan, berbulan-bulan, teringat kampung halaman. Ku terkenang. Dah berapa bulan tak tengok Awfa. Siyes rindu gile, gile gile punye. Nak peluk cium penyet-penyet je dia balik nanti.. Huhu geram weh.

Papehal pun, kena settle dulu final exam ni. Sikit je lagi. Sikit jee, argh terasa lama la plak.. Asal la dia letak paper killer yang last har? Saje nak kasi orang berdebor wadahell la.. 😦 Nerves siot jawab exam hujung-hujung ni.Neves tak neves, habis paper last terus balik tak cakap banyak dah. Tapi aku semangat nak balik ni packing tak lagi. Mengom ngguh. Mula la nanti abang aku mai pikap membebel. LOL Har har har πŸ˜€

Duk ngokngek semalam, godek-godek gak cara nak guna wordpress ni. Dah lama aku tak guna, pening. Tukar background, tukar menu, tambah feature like ngan share kat sosial media sket. Vote post pun siap letak lagi, walaupun aku rasa takde orang nak like blog aku pun.. Tak kisah, janji nampak gempak. Nampak tu penting.. Heheh Kali ni tobat takmo letak dah ads-ads cam dulu. Menyemak page aku je (hohoho) apa yang penting? Rupa! Hahahaha. Sekian mekasih πŸ˜€

~ Hao Ren

Advertisements