Million Miles From Home~

Leave a comment

I was sent to outer space
To find another happy place
Now I'm left here all alone
Million miles away from home

Floating through the galaxy
All the stars in front of me
Now I'm left here all alone
Million miles away from home

(Lirik diatas tiada kene mengena dengan post nim… Kalo ada pun sikit jela.. Skiiitt je)

Golek-golek, guling-guling, baring-baring, peluk-peluk, aku rasa tak sabar nak balik rumah. Jauh pemandangan luas pengalaman, sakit penglihatan, penat badan, berbulan-bulan, teringat kampung halaman. Ku terkenang. Dah berapa bulan tak tengok Awfa. Siyes rindu gile, gile gile punye. Nak peluk cium penyet-penyet je dia balik nanti.. Huhu geram weh.

More

Nikmat Tuhan Bagi Kita Jangan Lupa

Leave a comment

Sepakat Membawa Berkat~!

Hehe.. Aku suka lagu ni.. Lagu catchy and lirik dia semangat. Semangat kerjasama.. tu penting tu! Walaupun sebenarnya aku pun bukan orang Kelantan, tapi janji best, layan~~ 😀

Ni lirik yang dah di-translate-kan kepada bahasa yang lebih mudah nak faham

More

Snow Angel~

3 Comments

Ahaha.. Pe kes tajuk macam tu.. Sebenarnya aku suke sejuk~~ Lalala.. Sejuk la best, leh tido. Selesa. Baring2, guling2, golek2. K jom, main mengetag plak.. Ni fesbuk punye pasal.. Kalo Kotaro Minami ada blog nak gak aku tag dia.. Ngeheheh… Main amik ngan orang je, kita plak yang lebih2. >.<

Rules: Once you’ve been tagged, you are supposed to write a note with 100 Truths about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you.

(To do this, go to “notes” under tabs on your profile page, copy and paste this note, erase my answers and enter your own, tag people (in the right hand corner of the app) then click publish.)


Bla bla bla.. Ignore those rules if you are not gonna use it on fesbuk. Nuff said. Har har har

More