Aesthetic.. Simply Aesthetic

10 Comments

Dah lama aku tak dengar perkataan ni.. Semenjak… *cough* peristiwa silam 😛

More Stalk, Less Talk

Semalam aku ada la add sorang budak ni kat fesbuk. Aku tengok kat profile info ada tulis “kecantikan adalah hak milik tiap insan”. Ingat add gatal nak gak kasi ayat yang aku duk slalu bagi kat budak2 yang tengah down tu; All human are equally beautiful, the differs are only in the eyes that perceived.. Ke ape kan. Bukan apa, tengok gambar dia cun semacam, ingat amik gambar artis mana la.. Bajet nak low profile taknak letak gambar sendiri (ceh aku pun sama pui pui) kan.. Sekali sekali skali pas add.. demm rupanya gambar dia betol diu.. Siot, cute gile. Stunning, simply stunning. Oh sampai situ je cerita kali ni.. Har har har har!

Hiasan semata2, dicuri dari Google ;D

Eh wei belum lagi la! Aku hempuk gak kang. Ni nak cite.. 2 hari lagi Ubuntu 11.04 keluar. Hah dah nak keluar dah ni. Sikit je lagi. Nak recap balik beberapa tahun ni apa yang aku buat n camne aku leh terjatuh hati kat penguin come ni (siyes comel, kalo korang dengar dia gelak mesti jatuh hati gak)

More

Cut Solex like A BOSS

4 Comments

Hehe lebih2 punya tajuk.. Ni ha motor aku baru2 ni kene mangga ngan pak guard UTM. Huhu, siot je. Aku naik kejap je haritu nak gi jumpa lecture, aku rasa tak sampai 10 minit pun urusan.. Turun je kat tempat aku park motor tu dah kene solex. Bedebah punya guard.

Aku suspek diorang skang tengah marking ar.. Ada dua tiga kes pada hari hampir sama ngan aku pun budak2 kene lock gak.. Baru je sampai, park motor, blah, then pak guard datang takde nye nak check2 motor terus lock. Then blah dari situ. Budak yang kene lock tu turun, guard tu datang balik tepat pada masa, tulis surat saman kat situ gak kasik kat budak tu. Amacam, pro tak? Tak cukup dengan tu, pandai menipu plak guard ni…. Menipu apa plak dah.. Kat kertas saman tu tulis “Aduan Dari Dekan”. Ha hambik ko, guna nama dekan teros. Padahal dekan takde pun masa tu. Aku tengah menyaksikan kejadian tu kot.. Main2 sama pak guard UTM

Pok Gad
Hiasan semata2, aku curi dari blog lain sori la ye.

More

Elementary OS

Leave a comment

har har har

jangan jeles plak kalo tengok video ni.. takde la ngancam sangat tapi ringat dan laju nye tu boleh buat sape2 yang menggunakan windblows meleleh air liur la jugak kan.. heheh

simple je pun setting dia, tapi sebab simple tu la yang ringan tu.. 5 sec boot ftw.. main game pun smooth siot. aku nak menunjuk sikit. eh bukan sikit tapi banyak sikit :S

ps: kalo nak mintak config dia, cara2 tips dia jangan mintak kat aku.. mintak youtube tu ha xD

25 to Life

Leave a comment

haha kantoi.. bedebah.. lama gila aku tak tengok blog ni.. dah memang laman sesawang penuh ngan sawang dah.. ingatkan tak wujud.. camne nak berblog ni ade sape2 leh ajor aku tak xD

cambest je tengok member *cough* (diorang takde keje tu sebenarnya)